Een goede netwerkbeveiliging is onmisbaar voor elke organisatie. Door de groeiende mogelijkheden van het internet nemen de bedreigingen van buitenaf door cybercriminelen ook toe. Een goede bescherming van uw systemen voorkomt dat de bedrijfsprocessen stil komen te liggen.

Cloud Networks helpt u met het opzetten van een goed beveiligd netwerk. Een goede netwerkbeveiliging begint met een grondige inventarisatie van de netwerkarchitectuur, de bestaande beveiligingsmaatregelen en het risicoprofiel van uw organisatie. Onze oplossingen hebben als doel bedreigingen te detecteren en te verwijderen, zodat u ongestoord uw werk kunt uitvoeren, zonder bang te moeten zijn voor verstoring in uw netwerk.

Proactief monitoren

Cloud Networks garandeert veilig netwerkbeheer door het installeren en up to date houden van firewalls en andere beveiligingstechnieken. Daarnaast zal Cloud Networks uw netwerkactiviteit monitoren. Hierdoor kunnen veel veiligheidsrisico’s proactief worden gedetecteerd en opgelost worden.

Bescherming endpoints

Vaak is de gebruiker de zwakste schakel in de keten. Het is daarom belangrijk de devices van de gebruikers goed te beschermen. Deze endpoints zijn vaak het voornaamste doel van hackers. Met diverse opties van endpoint security kunnen de endpoints optimaal worden beschermd.

Cloud Networks belooft u

  • Beveiliging altijd up to date
  • Pro-actief beheer
  • Beveiligingsintegratie om goede netwerkbeveiliging te bieden
  • 100% uptime dus altijd online
  • 24/7 ondersteuning we staan altijd voor je klaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Het netwerk van Wagenborg Passagiersdiensten wordt proactief beheerd door Cloud Networks. Dit levert veel voordelen op!

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact
processing...

Bezig met laden...