Een goede netwerkbeveiliging is onmisbaar voor elke organisatie. Door de groeiende mogelijkheden van het internet nemen de bedreigingen van buitenaf door cybercriminelen ook toe. Een goede bescherming van uw netwerk systeem voorkomt dat de bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Network Security helpt bij het beveiligen van alle technologieën en processen rondom uw bedrijfsnetwerk. Bescherm daarom uw bedrijfsnetwerk met de Network Security oplossingen van Cloud Networks.

Zeker in de huidige tijd, waarin werken vanaf verschillende locaties de nieuwe standaard is, is netwerkbeveiliging essentieel. Medewerkers werken vanaf verschillende apparaten en loggen in op verschillende plekken door heel het land. Soms zelfs op openbare locaties zoals koffietentjes of de bibliotheek, waar de verbindingen niet altijd even veilig zijn. Network Security beschermt uw data en netwerk tegen deze onveilige connecties.

Wat is network security?

Network security omvat simpelweg alle activiteiten die bijdragen aan de beveiliging van uw netwerk. Een sterke netwerk beveiliging beschermt tegen onder andere virussen, spywares en ransomwares. Één van de meest gebruikte beveiligingstechnieken is Firewall protectie. De Firewall vormt als het ware een barrière tussen het interne netwerk en het openbare netwerk. Het voorkomt dat onbetrouwbaar verkeer toegang krijgt tot het bedrijfsnetwerk. Slechts het betrouwbare verkeer zal door de Firewall stromen, waardoor onbevoegde gebruikers niet de kans krijgen om bij uw gevoelige bedrijfsinformatie te komen.

Cloud Networks helpt u met het opzetten van een goed beveiligd netwerk. Een goede netwerkbeveiliging begint met een grondige inventarisatie van de netwerkarchitectuur, de bestaande beveiligingsmaatregelen en het risicoprofiel van uw organisatie. Onze oplossingen hebben als doel netwerk bedreigingen te detecteren en te verwijderen, zodat u ongestoord uw werk kunt uitvoeren, zonder bang te hoeven zijn voor verstoring in uw netwerk.

Proactief monitoren

Cloud Networks garandeert veilig netwerkbeheer door het installeren en up to date houden van firewalls en andere beveiligingstechnieken. Daarnaast zal Cloud Networks uw netwerkactiviteit monitoren. Hierdoor kunnen veel veiligheidsrisico’s proactief worden gedetecteerd en opgelost worden. Bovendien staan onze medewerkers 24/7 voor u klaar om al uw uitdagingen rondom netwerkbeveiliging samen op te lossen.

Endpoint security

Naast network security oplossingen helpen we bij Cloud Networks ook graag met uw endpoint security. Endpoint security is eigenlijk de eerste stap van het beveiligen van uw netwerk als geheel. Vaak is de gebruiker namelijk de zwakste schakel in de keten. Apparaten die verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, zoals laptops, telefoons maar ook printers, kunnen worden beschouwd als endpoint van het netwerk. Deze endpoints zijn voor hackers vaak eenvoudig binnen te dringen. Het is daarom belangrijk de devices van medewerkers goed te beschermen door middel van endpoint security.

Middels endpoint protection maakt u het cybercriminelen een stuk moeilijker om toegang te krijgen tot gevoelige bedrijfsinformatie. Volledig alle risico’s afdekken is lastig te realiseren. Echter kunnen we wel samen ontdekken welk type endpoint protection voor uw organisatie het beste werkt. Met de endpoint security oplossing van Cloud Networks zorgen we dat de endpoints in uw bedrijf optimaal worden beschermd.

Cloud Networks belooft u

  • Beveiliging altijd up to date
  • Pro-actief beheer
  • Beveiligingsintegratie om goede netwerkbeveiliging te bieden
  • 100% uptime dus altijd online
  • 24/7 ondersteuning we staan altijd voor je klaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Het netwerk van Wagenborg Passagiersdiensten wordt proactief beheerd door Cloud Networks. Dit levert veel voordelen op!

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact
processing...

Bezig met laden...