Altijd en overal kunnen werken; onderweg, thuis of op de zaak? Met de Werkplek in de Cloud oplossing van Cloud Networks kunnen u en uw medewerkers overal en altijd gebruik maken van de ICT-omgeving.

Overal en altijd werken

Met de Werkplek in de Cloud profiteert u van een optimale productiviteit. Alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s heeft u op basis van uw wensen binnen handbereik op uw computer, laptop op tablet staan. Wij kunnen voor u de Microsoft Office 365 oplossing verzorgen. Maar ook als u meer specifieke wensen heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze back-up oplossing verzorgen wij daarbij de dagelijkse back-up waardoor uw bestanden altijd veilig staan en teruggehaald kunnen worden.

Overal bereikbaar

De behoefte aan efficiëntie vraagt ook om een flexibele telefonie oplossing. Hosted Telefonie is dé complete communicatie oplossing in de cloud, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel; uw vaste toestel, uw smartphone, maar ook uw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale en uw klanten zien nog maar één nummer als u hen belt. Met de vele beschikbare functies kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Cloud Networks belooft u

  • Werkplek in de Cloud optimale productiviteit
  • Office 365 op maat voor uw bedrijf
  • Office 365 back-up deze zeer belangrijke add-on
  • Hosted Telefonie overal bereikbaar
  • 24/7 ondersteuning we staan altijd voor u klaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Cloud Networks heeft een flexibele Hosted Telefonie oplossing geïmplementeerd bij Rederij Doeksen. Hierdoor kunnen de klanten optimaal te woord worden gestaan.

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact
processing...

Bezig met laden...