Altijd en overal kunnen werken; onderweg, thuis of op de zaak? Met de Werkplek in de Cloud oplossing van Cloud Networks kunnen u en uw medewerkers overal en altijd gebruik maken van de ICT-omgeving.

Overal en altijd werken

Met de Werkplek in de Cloud profiteert u van een optimale productiviteit. Alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s heeft u op basis van uw wensen binnen handbereik op uw computer, laptop op tablet staan. Wij kunnen voor u de Microsoft Office 365 oplossing verzorgen. Maar ook als u meer specifieke wensen heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze back-up oplossing verzorgen wij daarbij de dagelijkse back-up waardoor uw bestanden altijd veilig staan en teruggehaald kunnen worden.

Overal bereikbaar

De behoefte aan efficiëntie vraagt ook om een flexibele telefonie oplossing. Hosted Telefonie is dé complete communicatie oplossing in de cloud, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel; uw vaste toestel, uw smartphone, maar ook uw tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale en uw klanten zien nog maar één nummer als u hen belt. Met de vele beschikbare functies kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Cloud Networks belooft u

  • Werkplek in de Cloud optimale productiviteit
  • Office 365 op maat voor uw bedrijf
  • Office 365 back-up deze zeer belangrijke add-on
  • Hosted Telefonie overal bereikbaar
  • 24/7 ondersteuning we staan altijd voor u klaar
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Cloud Networks heeft een flexibele Hosted Telefonie oplossing geïmplementeerd bij Rederij Doeksen. Hierdoor kunnen de klanten optimaal te woord worden gestaan.

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact

Wat is werken in de cloud?

Bij werken in de cloud staan alle bestanden, applicaties en software online. Hierdoor kun je altijd en overal werken, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Werken in de cloud biedt voor bedrijven aanzienlijke voordelen ten opzichte van het onderhouden van een eigen servernetwerk.

Waarom werken in de cloud?

Het eerste grote voordeel van werkplekken in de cloud is dat collega’s eenvoudig bestanden kunnen delen. Bedrijfsdocumenten staan in een beveiligde online omgeving waarvan de toegang centraal beheerd kan worden. Naast eenvoudig werken in teams is de online werkplek toegankelijk via meerdere devices.

Cloud Networks begeleidt bedrijven met de implementatie van Microsoft Office 365. Zowel de fysieke als digitale beveiliging van de datacenters van Microsoft zijn van een zeer hoog niveau. Ook worden er dagelijkse back-ups uitgevoerd waardoor bestanden altijd weer teruggehaald kunnen worden.

De kosten van een Cloud abonnement zijn doorgaans aanzienlijk lager dan het onderhouden van een eigen serverinfrastructuur. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en worden in abonnementsvorm aangeboden. Bedrijven die gebruikmaken van cloud voor bedrijven weten hierdoor exact met welke kosten ze rekening moeten houden.

Welke zakelijke cloud oplossing biedt Cloud Networks?

Cloud Networks begeleidt bedrijven bij de implementatie van Microsoft Office 365 binnen uw organisatie. Wij richten alle online werkplekken in met de juiste software en begeleiden medewerkers bij het werken in de cloud. Zodra de online werkplek ingericht is dragen wij zorg voor updates en monitoren potentiële gevaren. Ook staat onze support 24/7 voor u klaar bij eventuele calamiteiten.

Naast het inrichten van cloud werkplekken staat Cloud Networks u graag bij met uw ICT infrastructuur. Denk hierbij aan het beheren en beveiligen van uw WiFi netwerk, ook wel Managed WiFi genoemd. Daarnaast begeleiden we bedrijven op het gebied van Cyber security en Connectiviteit. Cloud Networks werkt voor zowel MKB bedrijven als grote landelijke organisaties als Pathé. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Waarom Microsoft Office 365?

Cloud Networks heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft Office 365. Het grote voordeel van Office 365 is het totaalpakket aan oplossingen die Microsoft biedt. De gehele online werkplek kan gefaciliteerd worden met Office 365, met e-mail (Outlook), opslag van bestanden (OneDrive) en de integratie van Word, Excel en PowerPoint. De afgelopen jaren heeft online vergaderen een enorme vlucht genomen en ook dat is mogelijk binnen Office 365, met Microsoft Teams.

processing...

Bezig met laden...