Ga naar de inhoud

We work with trusted partners

Onze Technologie

Geen enkele technologische oplossing is blijvend, en dat zal het nooit zijn. Nieuwe innovaties zorgen ervoor dat bestaande technologie√ęn continu onderhevig zijn aan verandering. Maar er zijn manieren waarmee je als bedrijf verplaatsing en verandering van systemen vermindert. In samenwerking met betrouwbare partners zoeken we naar de best werkende oplossing, zonder verrassingen.

Partners & leveranciers

Equinix

Equinix is partner van diverse Nederlandse overheidsorganisaties en bedrijven, maar gaat wereldwijd veel verder: Equinix heeft ruim 100 grootschalige datacenters die de hoogste niveaus aan gegevensbeveiliging, beschikbaarheid en kwaliteit bieden.

Eurofiber

Zakelijk glasvezel van Eurofiber is supersnel, veilig en kosteneffici√ęnt. Het vormt de stille motor achter al je toepassingen. Eurofiber heeft meer dan 63.000 km glasvezelkabel in de grond liggen in Nederland, Belgi√ę, Frankrijk en Duitsland.

Ruckus

De benodigde bandbreedte en capaciteit voor een sterk WiFi-netwerk groeit al jaren. Met de producten en oplossingen van¬†RUCKUS¬†kan elke organisatie ‚Äď ongeacht grootte of bestaande infrastructuur ‚Äď eenvoudig een geconvergeerd IT/OT-netwerk implementeren, beheren en uitbreiden, en tegelijk unieke bedrijfsresultaten realiseren.

KPN Zakelijk

KPN Zakelijk, producten en diensten voor zzp’ers, mkb en grootzakelijk. Altijd bereikbaar met het netwerk van Nederland: hoge internetsnelheden tot wel 1 Gbit/s. Bepaal een ideale combinatie van¬†Zakelijk¬†internet, bellen √©n meer.

Telefónica

Telefónica, een multinationaal telecommunicatiebedrijf. Het is een van de grootste telefoonoperators en mobiele netwerkaanbieders ter wereld. Het biedt vaste en mobiele telefonie, breedband en abonnementstelevisie, actief in Europa en Amerika.

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur. En een van de marktleiders in cybersecurity met gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag.