Een snelle internetverbinding met hoge bandbreedte is tegenwoordig een must. Maar snelheid is niet het enige criterium. Veel of weinig eisen? Wij bieden de oplossing!

Cloud Networks is gespecialiseerd in uw connectiviteitsvraagstukken voor zowel in- als outdoor locaties. Wij verzorgen glasvezelverbindingen met hoge bandbreedtes, xDSL verbindingen en datacenter laag 2 en laag 3 verbindingen. Ook verzorgen wij uw secure VPN verbindingen. Daarnaast kunnen wij uw mobiele internetverbindingen verzorgen. Middels onze SD-WAN oplossing worden uw verschillende internetverbindingen gecombineerd in een redundante oplossing die zorgt voor een zeer hoge uptime. Deze service leveren we niet alleen in Nederland, maar gaat ook de grens over. Zo gebruiken bedrijven in onder andere Amerika en Spanje onze connectiviteitsoplossingen ook. Onze connectiviteitsoplossingen zijn ook goed te combineren met onze netwerk security oplossing!

Cloud Networks belooft u

  • Tot 10Gbit voor up- en download altijd een snelle internetverbinding
  • Beveiligingsintegratie om goede netwerkbeveiliging te bieden
  • Internationale dekking, dus ook glasvezel voor uw collega's in het buitenland
  • 100% uptime middels SDWAN-technologie
  • 24/7 ondersteuning we staan altijd voor u klaar
  • Azure en AWS cloud integratie het voordeel van de cloud gebruiken
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Wilt u het beste internet voor uw bedrijf? De connectiviteit van Cloud Networks biedt het allemaal! Lees hier hoe dit heeft uitgepakt voor Pathé.

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact

Glasvezelverbinding

Zakelijk glasvezel is de snelst mogelijke verbinding voor je bedrijf. Glasvezel is zeer snel en stabiel. Jaarlijks verzorgen wij tientallen glasvezelverbindingen voor kleine en grote organisaties, zowel in Nederland als internationaal.

Veel bedrijven kiezen voor zakelijk glasvezel om de connectiviteit van hun organisatie sterk te professionaliseren. Een glasvezelverbinding biedt snelheid, veiligheid en capaciteit. De behoefte aan meer bandbreedte neemt toe en zakelijk glasvezel is het antwoord.

Cloud Networks is gespecialiseerd in het aanleggen van zakelijk glasvezel voor bedrijven. We kijken daarbij verder dan enkel het aanleggen van glasvezel. We denken graag mee over de gehele connectiviteit van de organisatie, waarbij we ook adviseren over de toegevoegde waarde van SD-WAN, VPN, cloud en netwerk security. Daarin zijn we onderscheidend ten opzichte van grote landelijke glasvezel aanbieders. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van A tot Z in het verbeteren en beveiligen van hun zakelijke bedrijfsnetwerk.

SD-WAN connectiviteit

Vandaag de dag is het voor bedrijven van groot belang om te beschikken over een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk met veel controle over gebruikers en applicaties. Het is dé volgende stap in het professionaliseren van de connectiviteit van bedrijven en organisaties.

Het professionaliseren van je bedrijfsnetwerk en connectiviteit kan gerealiseerd worden met de SD-WAN oplossing van Cloud Networks. Met SD-WAN (software-defined wide area network) worden gebruikers verbonden met een bedrijfsnetwerk met alle applicaties van de organisatie. Gebruikers en bedrijfssoftware worden centraal beheerd vanuit een SD-WAN dashboard in de cloud. Hierdoor is er volledige controle over de gebruikers, applicaties en het gebruik.

SD-WAN oplossingen zijn vooral geschikt voor organisaties met meerdere medewerkers die zowel thuis, op locatie of vanuit meerdere vestigingen werken. Vanuit de centraal verkregen inzichten in het bedrijfsnetwerk kan de bandbreedte naar behoefte verhoogd of verlaagd worden. Daarnaast is er veel inzicht in en controle op de veiligheid en privacy, belangrijke ICT-uitdagingen van veel bedrijven en organisaties.

Wil je de connectiviteit van je bedrijf sterk verbeteren? Zijn veiligheid en privacy belangrijke thema’s binnen je organisatie? Informeer dan vrijblijvend naar de connectiviteitsoplossingen van Cloud Networks!

Redundante verbinding

Één van de mogelijkheden om de connectiviteit te optimaliseren is het aanleggen van redundante internetverbinding. Met een redundante verbinding wordt een internetverbinding dubbel uitgevoerd waardoor er automatisch overgeschakeld kan worden bij het wegvallen van één verbinding. Wij kunnen je uitgebreid adviseren over de voordelen van een redundante verbinding en de positieve impact op de connectiviteit van je bedrijf.

processing...

Bezig met laden...