Tegenwoordig zijn bedrijven continu online. Een goede zakelijke WiFi verbinding is daarom noodzakelijk. Dit geldt vooral voor drukke locaties zoals treinstations en hotels. Maar dit is ook van toepassing op het MKB.

Daarom kiest u Managed WiFi

Zonder zorgen altijd online? Dat is de zakelijke WiFi-oplossing van Cloud Networks! Hét draadloze en veilige netwerk op kantoor zonder ingrijpende aanpassingen. Wij regelen alles van A tot Z. Dit geldt voor de bekabeling, installatie en beheer. Het creëert een perfecte dekking op uw bedrijfslocatie. Door het gebruik van multicell WiFi is dekking gegarandeerd.

Cloud Networks belooft u

  • 24/7 persoonlijke ondersteuning zo zit u geen moment zonder wifi
  • Hoge bandbreedtes geen limieten aan uw verbinding
  • Hoge uptime dus altijd online
  • Multicell wifi goede verbinding in elke hoek van de organisatie
  • Goede beveiliging, houdt het netwerk van medewerkers en gasten gescheiden

Wilt u een veilig netwerk met hoge beschikbaarheid? Secure SD-WAN en Managed WiFi van Cloud Networks biedt het allemaal! Lees hier hoe dit heeft uitgepakt voor ZINN Zorg.

Lees meer

  • Zij gingen u al voor:

Hoe nu verder?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan van aanpak.

Contact

Zakelijk WiFi netwerk aanleggen

Een zakelijk WiFi netwerk aanleggen is een specialisme. Elk bedrijf of organisatie heeft andere wensen ten aanzien van netwerkbeveiliging en signaalsterkte. Zo heeft Cloud Networks een Managed WiFi oplossing aangelegd voor ZINN Zorg, een zorgorganisatie die een veilig en sfeervol thuis wil bieden voor ouderen. Een veilig en stabiel WiFi netwerk op alle locaties sluit aan bij deze missie.

 

Een ander mooi voorbeeld van een maatwerk managed WiFi oplossing is die van Rederij Doeksen. Cloud Networks verzorgt het WiFi netwerk voor reizigers aan boord van de boten naar Vlieland en Terschelling. Naast WiFi tijdens de bootreis kunnen reizigers horeca aankopen afrekenen via het beveiligde pin netwerk aangelegd door Cloud Networks.

In een huis volstaat doorgaans de installatie van een modem met een ingebouwde acces point. Voor bedrijven en instellingen is het aanleggen van een stabiel WiFi netwerk een hele andere tak van sport. Door het plaatsen van meerdere acces points hoeven gebruikers zich eenmalig aan te melden bij het netwerk, waarna ze zich vrijelijk kunnen bewegen binnen de organisatie. Wij dragen zorg voor een professioneel WiFi netwerk voor zowel medewerkers als gasten.

Uitstekende WiFi beveiliging

WiFi beveiliging en netwerkbeveiliging zijn vandaag de dag essentieel. Wereldwijd ontwikkelt cyberdreiging zich in een snel tempo en het veroorzaakt veel schade. Cloud Networks is gespecialiseerd in WiFi beveiliging van het hoogste niveau. Naast het fysiek aanleggen van een WiFi netwerk met access points voor bedrijven dragen we zorg voor up-to-date netwerk security en bieden we 24/7 ondersteuning. Persoonlijke begeleiding van begin tot eind, daar staan we voor!

Dit kunt u van ons verwachten

Bij Cloud Networks staat de klant altijd centraal. Wij bieden maatwerk zakelijke WiFi oplossingen en begrijpen dat elk bedrijf anders is. Dat betekent dat we een gedegen inventarisatie maken van uw WiFi vraagstukken en wensen waarna we een plan op maat opstellen.

Cloud Networks werkt voor zowel MKB bedrijven als grote landelijke organisaties als Pathé. Ook bedrijven in Spanje en Amerika weten Cloud Networks te vinden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

processing...

Bezig met laden...