Ga naar de inhoud

News from above

‘To the cloud and beyond…’ ☁️

We proudly present to you: de nieuwe branding van Cloud Networks! Met een look en logo die symboliseren waar wij voor staan. Continue connectiviteit en verbinding.

Waar Remco en Vincent samen klein begonnen, spelen ze nu mee met de grote namen uit de branche. Enorm gegroeid, maar wel zichzelf gebleven. Dit is dus niet zomaar een make-over, maar een weergave van Cloud Networks’ reis van voorwaartse connectiviteit.

Special thanks to strangergirlsclub, voor het vertalen van onze visie naar een perfect aansluitende branding. Zij geven ons een precies passende nieuwe look. ⚡

Door de webbouwskills van Frissekom staat de website nu live. De online zichtbaarheid hebben we te danken aan de SEO-hulp van Rocket Digital. Marlous Luftings styling zet iedereen perfect op de door Farhad Khodadadzade geschoten teamplaatjes. Woorden van Manu’s Script zetten de puntjes op de i. Thanks to you all!

Naadloze verbindingen creëren – waar je ook bent – is altijd onze visie geweest. CLNW’s nieuwe branding sluit daar volledig bij aan en straalt bovendien onze persoonlijkheid uit: optimistisch, innovatief en met een grote toewijding aan onze klanten.

💡Fun fact! De O’s uit ons nieuwe woordmerk passen precies in elkaar, wat het perfecte beeldmerk maakt voor continue verbinding en connectiviteit.

Laat ons weten wat je van onze nieuwe look vindt of plan een contactmoment in via onze vernieuwde website om kennis te maken!