Ga naar de inhoud

News from above

Cloud Networks’ IT-engineers zien het belang van een veilige en betrouwbare internetverbinding dagelijks groeien. In de afgelopen 5 jaar is ons team uitgebreid van 2 naar 5 IT-specialisten. Maar ondanks ons kleinschalige team zetten we in op kwaliteit, persoonlijk contact en service van de bovenste plank. Gerenommeerde bedrijven waarmee we samenwerken, waaronder Pathé, Wagenborg Passagiersdiensten en Rederij Doeksen, bevestigen dit.

 

WiFi aan boord naar Vlieland en Terschelling

Elk jaar maken meer dan 450.000 mensen de overtocht naar Terschelling en ruim 200.000 mensen reizen naar Vlieland. Voor velen betekent de bootreis het begin van een heerlijke dag of weekend weg. Cloud Networks draagt bij aan die ervaring door WiFi aan boord mogelijk te maken. Via ons unieke BATS-straalzendernetwerk in combinatie met Ruckus accesspoints, is WiFi tijdens de overtocht toegankelijk voor iedereen. Bovendien hebben we een beveiligd pin-netwerk opgezet voor aankopen in de horeca aan boord.

 

Optimale netwerkbeveiliging

Naast snelle internetverbindingen en WiFi-netwerken besteden we veel aandacht aan netwerkbeveiliging. In een tijd waarin cyberdreigingen zich razendsnel ontwikkelen, is hoogwaardige beveiliging een absolute noodzaak. Daarom voorzien we onze apparatuur van ingebouwde netwerkbeveiliging en houden we voortdurend toezicht op de geïnstalleerde apparatuur. Zo waarborgen we de beveiliging van het netwerk 24/7.

Vaak is de zwakste schakel in een netwerk de gebruiker. Daarom is het essentieel om de apparaten van gebruikers optimaal te beveiligen, ook wel bekend als endpoint security. Denk hierbij aan de implementatie en actueel houden van firewalls en antivirussoftware. Bovendien voeren we voortdurende monitoring uit om de beveiliging te optimaliseren.

Wat kan Cloud Networks voor jouw organisatie betekenen? Laten we daar samen achter komen!

 

Neem contact met ons op! Bel naar +31 88 538 99 99 of stuur een bericht naar info@clnw.nl.