Meer dan 100 bedrijven vertrouwen dagelijks op ons netwerk. Daar zijn wij blij mee! Elke vraag vereist een aanpak op maat. Dat geldt voor al onze oplossingen. Lees hier hoe dat heeft uitgepakt voor een aantal klanten.

Wagenborg Passagiersdiensten

Managed LAN

Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) is de rederij waarmee u vanaf Holwerd reist naar Ameland of vanaf Lauwersoog reist naar Schiermonnikoog. De rederij verzorgt voor iedere reiziger de mooiste beleving tijdens de overtocht naar het eiland.

Met Managed LAN van Cloud Networks wordt WPD volledig ontzorgd op netwerkgebied. Cloud Networks voert proactief beheer uit op de netwerkapparatuur. Hierdoor worden verstoringen sneller gedetecteerd waardoor downtime minimaal is. WPD kan zich hierdoor volledig toeleggen op de tevredenheid van hun reizigers.

ZINN Zorg

Secure SD-WAN en Managed WiFi

ZINN is gespecialiseerd in zorg voor ouderen, thuis én in haar woonzorglocaties met oog voor het unieke van ieder mens met zijn eigen levensverhaal. Zij bieden de meest vergaande zorg en behandeling. Hiervoor heeft ZINN een hoge beschikbaarheid van het netwerk nodig.

Cloud Networks levert aan ZINN een veilig netwerk met redundante internetverbindingen waardoor het zorgnetwerk altijd beschikbaar is. De optimale woonbelevenis van de clienten wordt onder andere behaald door het managed WIFI netwerk wat beschikbaar is op alle locaties.

Rederij Doeksen

Connectiviteit en geavanceerd VoIP systeem

Rederij Doeksen is de rederij waarmee u vanaf Harlingen reist naar Vlieland of Terschelling. De rederij verzorgt voor iedere reiziger de mooiste beleving tijdens de overtocht naar het eiland.

Cloud Networks levert de connectiviteit waardoor Rederij Doeksen van het scannen van boottickets tot aan de verbindingen aan boord ontzorgd wordt. Via het unieke BATS straalzender netwerk kan elke reiziger gebruik maken van het WiFi netwerk en horeca aankopen afrekenen via het beveiligde pin netwerk.

Door het flexibele VOIP systeem met call center functionaliteit kunnen de medewerkers van Rederij Doeksen hun klanten optimaal te woord staan.

Pathé

Altijd online met glasvezelinternet

Pathé is dé marktleider in Nederland op het gebied van bioscopen. Het filmtheater focust zich op de beleving van het bezoek aan een film. Zij streven alleen het beste voor hun klanten na. Hiervoor hebben ze de beste verbinding met de hoogste bandbreedte nodig.

Cloud Networks levert Pathé per bioscoop de optimale connectiviteit. Pathé heeft hierdoor veel mogelijkheden. Live events worden hierdoor moeiteloos gestreamd naar alle Pathé theaters. Daarnaast zijn alle verbindingen opgenomen in het 24/7 monitoringsysteem van Cloud Networks. Medewerkers van Pathé hoeven zich geen zorgen te maken over het netwerk. Ze kunnen zich nu focussen op het creëren van de optimale Pathé-beleving.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem contact met ons op, onze specialisten denken graag met u mee.

Contact
processing...

Bezig met laden...